Wat is mijn missie?

Hallo, ik ben Magdalena Picavet, een professionele cranio-sacraal therapeute en biodynamica behandelaar. Ik behaalde het diploma cranio-sacraal therapeut bij Etiene Piersman in 2006. Daarna wilde ik mijn behandelingen verdiepen en volgde ik een cursus biodynamica cranio bij Marijke Baken. 

Mijn échte wijsheid haal ik echter uit het leven zelf: door elke stap, elke mens, elke handeling, elk vallen-en-opstaan: dit is mijn echte leermeester.

Ik heb een hele weg afgelegd voor ik uiteindelijk als begeleider aan de slag ging. Mijn groeiproces leidde tot mijn beroep. Een ingrijpende gebeurtenis bracht mij terug in contact met de pure universele liefde. Die heeft mijzelf én mijn leven voorgoed veranderd.

Ik ben aanwezig in het nu en ik begeleid anderen om hetzelfde te doen door hen terug in hun kracht te zetten. Ik doe dit door hen opnieuw in contact te brengen met hun ware zelf. Zo geef je jezelf de kans om het leven te beleven en hierdoor krijg je een ander perspectief van wat er zich in jou en buiten jou afspeelt.

                                                                        

                                In het niets, gebeurt alles.

 

Was ik de weg kwijt ?
Was ik de weg kwijt ?
wie ben jij?
wie ben jij?
Durven wij het leven omarmen?
Durven wij het leven omarmen?

GEVOLGDE OPLEIDINGEN

van 2006 tot heden

- cranio- sacraal en biodynamica

Dr. Bruce Lipton: EPI Genetics

Gregg Braden: quantum essence

Dr. Joe Dispenza: gedachtenkracht

Eckart Tolle: manifesteren + de Kracht van het Nu

Gabor Mate: trauma

Peter Levine: trauma healing

Mooji: de (h)erkenning van het zijn

Wanneer je je volledig verbindt met de universele energie, ga je op in een groter iets. Je ware zijn verschijnt als je verstand zwijgt en je volledig in het heden aanwezig bent. Je kan heel bewust 'zijn', maar dat kan je niet met je verstand begrijpen of beschrijven.

No one.  Mijn verhaal is onbelangrijk.

No body. Ik ben niet mijn lichaam.

No thinking. Leven vanuit je hart en in het nu in plaats van vanuit de overlevingsstrategie van de hersenen.

No where. Ga niet naar de toekomst, noch naar het verleden. In het nu scheppen we de toekomst.

No time. De tijd is nu.

No thing. Ik ben niet mijn bezittingen, niet mijn huis, noch mijn diploma.

Het is op dat moment dat je ziel tot je spreekt en je voelt wat juist voor jou is. Ik begeleid je graag in dat proces. Iedereen verdient het om zijn leven ten volle te kunnen leven en vanuit verbinding met zichzelf te voelen wat klopt en wat hij of zij wil doen met zijn of haar leven. En dat geldt ook voor jou.

Tijdens een ingrijpende gebeurtenis beleefde ik geheel onvoorbereid een uitzonderlijke ervaring.  Op dat moment voelde ik mij helemaal vervuld van en omhuld door universele liefde. Het weten bood zich aan.  

Samen met dit ongelofelijke inzicht ontstond in mij een verlangen om dit met de wereld te delen. 

Ik besefte dat wij allemaal vastzitten in patronen.

Leven we ons leven zonder oordeel naar onszelf en anderen toe? 

Vertrouwen we het leven en onszelf? 

Durven we spreken vanuit onze wijsheid en ons weten? 

Durven we in de stilte en de vormloosheid te gaan?

  Ik kon op geen van bovenstaande vragen 'ja!' zeggen.

Nadien gaf ik mezelf tijd en aandacht.

Geleidelijk aan kon ik opgelegde wetten en patronen loslaten om steeds vrijer te mogen kiezen en leven.

Het viel me daarbij op dat het leven vlotter en voller verliep als ik me liet leiden door die zuivere liefde. Een soort van zachte wind, die zonder druk jouw richting aangeeft, je iets influistert of aanreikt. Dit bewustzijn leidt ons naar een leven in vrijheid en in liefde voor onszelf en de ander, zonder angst.