Getuigenissen


Tim Van Hoof

Antimony Creatieve Therapie

Een behandeling bij Magdalena is niet evident om te beschrijven, er zit een magische kant aan die moeilijk in woorden te vatten is. Je kunt het benoemen met craniosacrale therapie, maar neem het van mij aan: magdalena gaat veel verder dan eender welke andere craniosacrale therapeut die ik heb bezocht.
Ze heeft een spitsvondige connectie met je innerlijke wereld die puur voortkomt uit een diepe verbondenheid met haar omgeving. Vanaf het eerste moment dat je bij haar binnenkomt voelt het alsof je haar al zo lang kent. Elke keer als ik bij haar langs kom zit ik vol nieuwe ideeën en voel ik mij gesteund om volop mijn eigen weg te bewandelen.
Duizendmaal Dank Magdalena. 

Vikas Sharma


""I always had profound and enriched experience with Cranio through Magdaline, I am grateful for the awareness she has brought me. Godbless🙏🏻 Hare Krishna 

Linda & Jurgen 

Vanaf onze eerste ontmoeting was er gelijk een vertrouwde connectie. De aanwezige energie tijdens de sessies is puur, mooi ... ze brengt je naar het niets ...

Oprechte Dank Magdalena voor je liefdevolle werk met ons beiden. 

Monique Janssens

"Cranio sacraal voor de eerst maal ontvangen van Magdalena. De enige juiste persoon voor mij van wie ik deze behandeling wou krijgen.

Na een diepgaand gesprek op vraag van mezelf, heb ik mij aan haar toevertrouwd voor de uiteindelijke behandeling. Ik vroeg vooral tot mijn echte zelve te komen en ook de rugpijnen te erkennen en helen. Ik voelde direct dat haar warmte de juiste pijnplekken aanraakte en ze mij in een volledige trance van licht, ontspanning en liefde bracht. Onder haar hoede was ik eventjes weg van deze wereld. Ze leerde mij de juiste technieken om mijn pijnen onder controle te krijgen, mijn chakra's te helen.
Magdalena is voor mij liefde, licht, wijsheid en vooral bekwaamheid.

Chiara

"Magdalena helpt mij om patronen te doorbreken in mijn leven. De sessies zorgen voor diepte ontspanning en het loslaten van stress op alle niveau. Ik kan alleen maar zeggen, dat dit de meest diepe vorm van ontspanning is voor mij en al erg veel verandering in mijn leven heeft gebracht. Ik ervaar cranio als een moment van totaal loslaten om dit te kunnen verderzetten in mijn dagelijks leven. Ondertussen gaat mijn familie ook voor cranio naar Magdalena, bij ons al een bekend begrip en ik kan het alleen maar aanraden en iedereen doorverwijzen want ik vind het gewoon ZO geweldig. 

Dankuwel voor alle verandering en hulp bij ontspanning en begeleiding bij verandering en groei.

Xxxx Veel liefs Chiara."

Jeff

"Het leven bestaat uit wegen en kruispunten.

Het is niet altijd de juiste kaart die je de juiste weg wijst.
De juiste richting kan je al wel eens verliezen en dit mag.
Belangrijk is dat je steeds op zoek gaat naar de juiste richting. Op zoek gaan naar een wegwijzer, een landkaart of iemand die je bij de hand neemt en zegt: kom vertrouw op mij.
Toen ik 8 jaar geleden ik op een kruispunt stond om het leven opnieuw in te delen was ik verloren en wist niet los te komen van het verleden.
Toen heeft mijn dochter mij bij de hand genomen en heb ik Magdalena ontmoet.
In mijn daarop volgende ontmoetingen met Magdalena heb ik steeds de vrijheid gehad om zelf te kiezen hoe ik mijn leven verder kon indelen. Magdalena gaf mij bewustwording van vrijheid en eigen keuzes.
Zij heeft mij aan het werk gezet, ongedwongen en vrij, om op mijn eigen tempo en vrijheid zelf te bepalen wanneer ik aan mijzelf mocht werken en naar mijzelf kon luisteren.
Zelf kon ik bepalen om haar terug te ontmoeten, nooit een gedwongen afspraak of een nieuwe datum. Wat komt dat komt.
Uiteindelijk heb ik door Magdalena mijzelf helemaal kunnen ontplooien als mens.
De kinderen zijn trots op hun vader.
Het mooiste is dat ik nu zelf op een hoger niveau in het leven sta, vrij fier en inspirerend voor andere zielsverwanten.
"mens...je bent architect van je eigen leven " Barbara

Een cranio behandeling bij Magdalena is altijd een terug thuiskomen bij Je Zelf.

Het moment dat je je hoofd in Magdalenas moederlijke handen laat wegzinken, voel je dat de energie in je lichaam begint te stromen en zich een weg baant terug naar het midden kanaal.

Daarbij kun je eventueel gewaarworden dat er plaatsen in je lichaam zijn waar de energie meer vast zit als het ware en word je uitgenodigd door Magdalena om dieper te gaan kijken of er zich eventueel al de mogelijkheid voordoet om ook deze energie vrij te maken, zodat ze terug mee in evenwicht kan komen met het gehele lichaam.

Door ons lichaam in balans te brengen komen we tot een diepe rust waarmee ons zelfhelend vermogen optimaal kan werken.

We voelen bovendien een heerlijke, meditatieve stilte in onszelf zodat we ontspannen, terug opgeladen en met een gevoel van gelukzaligheid ons weer terug in de wereld kunnen begeven.Laurence

Een afspraak bij Magdalena maken, is altijd een beetje thuiskomen. Zij is een luisterend oor en begeleidt je met volle aandacht. Tijdens een sessie kom ik altijd volledig tot rust en maakt de chaos van het dagelijkse leven plek voor geordende gedachten om zo fris door te gaan. Ik ben haar alvast dankbaar voor alle inzichten die ik tot hiertoe via haar sessies heb mogen ontvangen.