Wat bied ik aan?


  • Persoonlijke ondersteuning en begeleiding
  • Workshops 
  • Lezingen

Persoonlijke ondersteuning en begeleiding

Ik begeleid je terug naar je ware zelf.

Door onze omgeving, onze opvoeding en onze (on)bewuste innerlijke overtuigingen verliezen we soms het contact met onze eigen essentie. Hoewel je zelf de weg naar binnen misschien niet meer weet zijn, is hij er nog steeds.

Je innerlijke overtuigingen bepalen namelijk welke ervaringen jij in het leven naar je toetrekt en hoe jij je leven leeft.

Ik help je om het vertrouwen in jezelf te herstellen, in anderen en in het leven. Het leren ervaren en durven toelaten van onvoorwaardelijke liefde in jezelf en voor jezelf speelt daarbij een cruciale rol.

Via de cranio-sacrale therapie - met de hulp van de verdiepte vorm van het biodynamische veld - help ik je de verbinding met je ware zelf te herinneren. Op deze reis naar je binnenste begeleid ik je om stap voor stap alle gedachten en overtuigingen los te laten waardoor je niet ├ęcht jezelf kan zijn. Zodra we dit duidelijk in beeld hebben, kunnen we invoelen welke nieuwe buitenwereld je voor jezelf wil manifesteren vanuit je hoofd/hart.

Door de hernieuwde verbinding met jezelf en liefde voor jezelf zal je de transformerende kracht van nieuwe denkpatronen en emoties ervaren. Door echt thuis te komen bij jezelf, heractiveer je je zelfhelend vermogen. Dat helpt de natuurlijke balans in je lichaam en geest te herstellen.

Wanneer we leven vanuit ons volledige potentieel, leef je je eigen licht en leven. Het gaat niet om het presteren, het voldoen aan verwachtingen, het forceren. Het is in het niets, in de overgave waar alles gebeurt. En dat is waar de universele liefde zich toont.

Omdat iedereen een uniek pad bewandelt, verloopt de reis naar heling en zelfontplooiing voor iedereen op een andere manier.


Individuele begeleiding:

  • via wandelcoaching in de natuur van het mooie 's Gravenwezel
  • in een gemoedelijke, huiselijke sfeer in mijn praktijkwoning
  • via WhatsApp of Skype
  • via Zoom of StarLeaf


Workshops en lezingen voor scholen 

Voor meer info gelieve mij te contacteren via de gekende kanalen.

Workshops en lezingen voor   bedrijven

Voor meer info gelieve mij te contacteren via de gekende kanalen.